Перейти до вмісту
Головна » Свинина з грушами

Свинина з грушами

    Свинина з грушами

    Рецепт “Свинина з грушами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хвилин
    У 1 порції: 420 ккал

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ
    – 4 груші
    – 4 гілочки шавлії
    – 3 червоні цибулини
    – 4 ст. л. рослинної олії
    – 300 мл червоного напівсолодкого вина
    – 4 свинячі котлети на кісточці
    – 150 г сулугуні
    – сіль
    – мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування свинини з грушами

    Крок 1

    Груші вимити, обсушити та нарізати часточками, видаляючи серцевини з кісточками. З гілочок шавлії обірвати листочки. Цибулю очистити та нарізати півкільцями.

    Крок 2

    У сковороді розігріти 2 ст. л. олії, покласти цибулю з шавлією, смажити 3 хв. Додати груші та смажити ще 3 хв. Влити вино, посолити, поперчити та тушити 5 хв на сильному вогні.

    Крок 3

    Свинячі котлети вимити, обсушити, посолити та поперчити. Обсмажити з обох боків на олії, що залишилася до підрум’янювання. Перекласти у форму, зверху помістити груші в соусі, укласти скибочки сулугуні та запікати 10 хв. при 180°.

    Сьогодні ми дізналися як готується Свинина з грушами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *