Рецепт “Ліниві вареники з вишнею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Якщо вам вже порядком набридли класичні сирники до змісту на сніданок, то вам сподобається дуже смачна і більше проста заміна на цю страву.
Калорії 91
Білки 3
Жири 4
Вуглеводи 11
Інгредієнти
– 180 г сиру пластового 5%
– 1 яйце куряче
– 50 г борошна рисового цілозернового (+ на обсипання)
– 60 г вишні свіжомороженої
– 3 ст. сметани 15%
– 2 г цукрозамінника (у мене фітпарад 7)
– Дрібка солі
Покроковий процес приготування вареників з вишнею
Крок 1
Вишню заздалегідь дістаньте з морозильника, щоб вона встигла розморозитись чи використовуйте свіжі ягоди по сезону
Крок 2
Змішайте сир, яйце та цукрозамінник
Крок 3
Поступово додайте борошно, доки сир не збереться в середині посуду і не
буде легко ліпитися
Крок 4
Посипте борошном дошку. З сиру скачайте тонку ковбаску, поріжте по
діагоналі невеликими шматочками
Крок 5
Закип’ятіть підсолену воду, зменште вогонь на половину, вареники кидатимемо до неї по одному. Відваріть їх у киплячій воді 2 хвилини до готовності (поки вони не спливуть)
Крок 6
Готові вареники потрібно вийняти за допомогою шумівки, даючи стекти воді, далі розкладете по тарілках, зверху викладете сметану та ягоди вишні.