Рецепт “Листковий десерт у склянці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 20 хвилин
У 1 порції: 630 ккал, 8 г білків,
26 г жирів, 90 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 250 г печива з какао
❯ 10 мл міцної кави
❯ 4 ст. л. кавового лікеру
❯ прибл. 850 г консервованих мандаринів (частки в сиропі)
❯ 2 склянки сметани
❯ цукор на смак
❯ порошок какао для посипання
❯ 1 ст. л. ягідного варення
Покроковий процес приготування десерту у склянці
Крок 1
Печиво покришити на дрібні шматочки та змішати з кавою та лікером. Половину суміші розподілити по чотирьох високих келихів. Трохи часточок мандаринів відкласти для прикраси, решту викласти в келихи на печиво. Сметану підсолодити цукром до смаку і збити
Крок 2
У келихи поверх фруктів шарами викласти половину збитої сметани, потім залишене викришене печиво і сметану. Верхній шар розрівняти ложкою, посипати какао-порошком і прикрасити часточками мандаринів та краплями ягідного варення