Перейти до вмісту
Головна » Листковий десерт у склянці

Листковий десерт у склянці

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Листковий десерт у склянці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 20 хвилин
    У 1 порції: 630 ккал, 8 г білків,
    26 г жирів, 90 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 250 г печива з какао
    ❯ 10 мл міцної кави
    ❯ 4 ст. л. кавового лікеру
    ❯ прибл. 850 г консервованих мандаринів (частки в сиропі)
    ❯ 2 склянки сметани
    ❯ цукор на смак
    ❯ порошок какао для посипання
    ❯ 1 ст. л. ягідного варення

    Покроковий процес приготування десерту у склянці

    Крок 1

    Печиво покришити на дрібні шматочки та змішати з кавою та лікером. Половину суміші розподілити по чотирьох високих келихів. Трохи часточок мандаринів відкласти для прикраси, решту викласти в келихи на печиво. Сметану підсолодити цукром до смаку і збити

    Крок 2

    У келихи поверх фруктів шарами викласти половину збитої сметани, потім залишене викришене печиво і сметану. Верхній шар розрівняти ложкою, посипати какао-порошком і прикрасити часточками мандаринів та краплями ягідного варення

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Листковий десерт у склянці. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *