Перейти до вмісту
Головна » Мітболи в томатному соусі з моцарелою

Мітболи в томатному соусі з моцарелою

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Мітболи в томатному соусі з моцарелою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 1 кг рубаної яловичини
    ❯ 800 г кулінарного томатного соусу
    ❯ 80 г тертого пармезану
    ❯ 150 г моцарели
    ❯ 10 листків базиліка
    ❯ 2 зубки часнику
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ мелений гострий перець
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування мітбол з моцарелою

    Крок 1

    Часник очистити та порубати. на сковороді на 1 ст. л. олії обсмажувати часник 5 хв, додати щіпку гострого перцю і готувати 20 с. Влити томатний соус, додати 1/2 ч. л. солі, трохи гострого перцю та базилік і довести до кипіння. Зменшити вогонь до мінімуму та уварювати соус 15 хв.

    Крок 2

    Духовку нагріти до 200 °. М’ясо посолити, поперчити та добре перемішати. Вологими руками сформувати з м’яса 16 однакових кульок і обсмажити на сковороді на маслі, що залишилося до золотистого кольору з усіх боків. Смажені вироби перекласти у форму для запікання та залити томатний соус. Додати нарізану скибочками моцарелу та запікати блюдо в духовці 10 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Мітболи в томатному соусі з моцарелою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *