Рецепт “Мітболи в томатному соусі з моцарелою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 6 порцій:
❯ 1 кг рубаної яловичини
❯ 800 г кулінарного томатного соусу
❯ 80 г тертого пармезану
❯ 150 г моцарели
❯ 10 листків базиліка
❯ 2 зубки часнику
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ мелений гострий перець
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування мітбол з моцарелою
Крок 1
Часник очистити та порубати. на сковороді на 1 ст. л. олії обсмажувати часник 5 хв, додати щіпку гострого перцю і готувати 20 с. Влити томатний соус, додати 1/2 ч. л. солі, трохи гострого перцю та базилік і довести до кипіння. Зменшити вогонь до мінімуму та уварювати соус 15 хв.
Крок 2
Духовку нагріти до 200 °. М’ясо посолити, поперчити та добре перемішати. Вологими руками сформувати з м’яса 16 однакових кульок і обсмажити на сковороді на маслі, що залишилося до золотистого кольору з усіх боків. Смажені вироби перекласти у форму для запікання та залити томатний соус. Додати нарізану скибочками моцарелу та запікати блюдо в духовці 10 хв.