Перейти до вмісту
Головна » Морквяне суфле

Морквяне суфле

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Морквяне суфле” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 30 хвилин
    У 1 порції: 500 ккал, 16 г білків,
    33 г жирів, 35 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 600 г моркви
    ❯ 6 ст. л. вершкового масла
    ❯ 1 лавровий лист
    ❯ сіль
    ❯ 200 мл вершків
    ❯ 4 стіл. ложки борошна
    ❯ 500 мл молока
    ❯ щіпка меленого імбиру
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 4 яєчні жовтки
    ❯ 2 яєчні білки
    ❯ панірувальні сухарі

    Покроковий процес приготування морквяного суфле

    Крок 1

    Цибулю очистити та нарізати кільцями. Моркву очистити та нарізати дрібними кубиками. На сковороді розтопити 2 ст. ложки олії, покласти цибулю, моркву, лавровий лист, додати 1 чайну. ложку солі та готувати, помішуючи, 20 хв. Влити вершки, довести до кипіння та зняти з вогню. Лавровий лист видалити, овочі пюрувати блендер або протерти через сито.

    Крок 2

    Борошно трохи обсмажити на 3 стіл. ложках олії. При постійному помішуванні влити тонким струмком молоко та уварювати 8 хв. Підмішати овочеве пюре, приправити імбиром, посолити та поперчити. Коли маса повністю охолоне, підмішати жовтки та збиті в міцну піну білки.

    Крок 3

    Нагріти духовку до 180 °. Чотири формочки для суфле змастити рештою олією та обсипати сухарями. Морквяну масу викласти у формочки та поставити на лист, наповнений водою. Запікати суфле до золотистого кольору.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Морквяне суфле. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *