Рецепт “Морквяний крем-суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 25 хвилин
У 1 порції: 170 ккал, 3 г білків,
9 г жирів, 21 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
– 750 г моркви
– 1 цибулина
– 3 ст. л. рослинної олії
– 1 ч. л. меленого коріандру
– 1/2 ч. л. меленого імбиру
– 1/2 ч. л. гострого червоного перцю
– 1 л овочевого бульйону
– сіль
– мелений чорний перець
– Шніт-цибуля
Покроковий процес приготування крем-супу
Крок 1
750 г моркви вимити, очистити та нарізати кружальцями. 1 цибулину очистити та порубати. У каструлі з товстим дном нагріти 3 стіл. ложки рослинної олії та обсмажувати на слабкому вогні морква з рубаним цибулею 5 хв.
Крок 2
Додати спеції (1 чайн. ложку меленого коріандру, по 1/2 чайні ложки меленого імбиру та гострого червоного перцю). Влити 1 л овочевого бульйону, приправити сіллю та меленим чорний перець.
Крок 3
Накрити каструлю кришкою, довести бульйон до кипіння, потім зменшити вогонь до мінімуму і варити суп прибл. 15 хв, поки овочі не стануть м’якими
Крок 4
Суп зняти з вогню, перелити в чашу блендера та подрібнити овочі у пюре. Розлити крем-суп по порційним тарілкам і посипати нарізаним кільцями шнит-луку.