Перейти до вмісту
Головна » М’ясний рулет з картоплею та грибами

М’ясний рулет з картоплею та грибами

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “М’ясний рулет з картоплею та грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 6–8 ПОРЦІЙ:
    ❯ 1,2 кг телятини одним шматком
    ❯ 4 бульби картоплі
    ❯ 2 скибочки черствого білого хліба
    ❯ 200 г печериць
    ❯ 3 цибулини
    ❯ 1 зубок часнику
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ 1/2 ч. л. мускатного горіха
    ❯ 2 ст. л. білого сухого вина
    ❯ 2 ст. л. рубаної петрушки
    ❯ 50 г рубаних лісових горіхів
    ❯ 70 мл вершків
    ❯ 1 яйце
    ❯ 1 морква
    ❯ 1 лавровий лист
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування м’ясного рулета

    Крок 1

    Картоплю очистити, залити гарячою водою, довести до кипіння та варити 10 хв. Воду злити, картоплю остудити та нарізати кубиками. Хліб стовкти в крихту.

    Крок 2

    Гриби очистити, промити, обсушити та нарізати скибочками. Часник та 1 цибулину очистити, порубати та обсмажувати на сковороді на гарячій олії до прозорості цибулі. Додати гриби та готувати, поки не випарується вся рідина.

    Крок 3

    М’ясо промити, зачистити, розрізати та відбити, сформувавши рівний пласт. М’ясо посолити, поперчити, приправити мускатним горіхом, збризнути вином та залишити при кімнатної температури на 20 хв.

    Крок 4

    Вершки збити з яйцем. Картоплю нарізати кубиками, перемішати з хлібною крихтою, обсмаженими грибами з цибулею та часником, додати зелень, рубані горіхи. Влити вершково-яєчну масу, добре перемішати, посолити, поперчити та викласти її рівним шаром на м’ясо.

    Крок 5

    Духовку нагріти до 200 °. М’ясо з начинкою згорнути в щільний рулет і обв’язати його кулінарною ниткою. Виріб перекласти у форму для запікання та змастити невеликим кількістю рослинної олії.

    Крок 6

    Цибулю, що залишилася, і моркву очистити, нарізати та додати до м’яса, покласти лавровий лист, влити 100мл гарячої води. Запікати м’ясо 45 хв, регулярно поливаючи рідиною із форми. Рулет акуратно перевернути та запікати ще 45 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати М’ясний рулет з картоплею та грибами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *