Рецепт “Паелья з індичкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 35 хвилин
У 1 порції: 320 ккал, 16 г білків,
12 г жирів, 22 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 500 г філе індички
❯ 1 кг помідорів
❯ 2 зубчики часнику
❯ 2 червоні солодкі перці
❯ 2 ст. л. оливкової олії
❯ 400 г круглозерного рису
❯ 1 л курячого бульйону
❯ 1 ст. л. листків розмарину
❯ 1/2 ч. л. меленої куркуми
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Покроковий процес приготування паельі з індичкою
Крок 1
Індичку вимити, нарізати шматочками, натерти сіллю та перцем. На помідорах зробити хрестоподібні надрізи, обдати окропом і зняти шкірку. М’якуш нарізати кубиками. Часник очистити та потовкти. Солодкий перець вимити та очистити від насіння. Один нарізати брусочками, другий – кубиками.
Крок 2
Нагріти олію в сотейнику та обсмажувати брусочки перцю 5 хв. Перекласти перець на тарілку. У цьому ж сотейнику
обсмажити шматочки індички до золотистого кольору. Вийняти
Крок 3
У сотейник покласти томати, часник та нарізаний кубиками солодкий перець. Влити трохи води та довести до кипіння. Зменшити вогонь і гасити 30 хв. Додати сіль та спеції.
Крок 4
Рис промити та разом з індичкою викласти в сотейник до овочів. Влити бульйон та тушкувати все разом, поки рідина не випарується. Готову страву прикрасити брусочками солодкого перцю.