Перейти до вмісту
Головна » Паста із запеченими помідорами

Паста із запеченими помідорами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Паста із запеченими помідорами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ
    ❯ 400 г помідорів чері (або дрібних помідорів)
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ 1 зубок часнику
    ❯ 3 ст. л. апельсинового соку
    ❯ 1/4 ч. л. сушених прованських трав
    ❯ 120 г м’якого козячого сиру
    ❯ 500 г пасти (бажано паппарделле)
    ❯ кілька гілочок базиліка для подачі
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування пасти із помідорами

    Крок 1

    Духовку нагріти до 200 °. Зубок часнику очистити та дрібно нарізати. Помідори вимити та обсушити. У формі для запікання збризкати помідори рослинним олією, посолити, поперчити, присипати часником та сушеними прованськими травами та запікати в духовці 15 хв. Під час запікання помідори двічі перевернути.

    Крок 2

    Декілька цілих плодів зберегти, інше розім’яти виделкою. Збризкати помідори соком апельсину та добре перемішати.

    Крок 3

    Пасту відварити у достатній кількості киплячої підсоленої води, як описано на упаковці, відкинути на друшляк та дати воді повністю стекти.

    Крок 4

    Готову пасту перекласти у форму до запечених помідорів та добре перемішати.

    Крок 5

    Базилік промити та обсушити, листочки з гілочок обірвати.

    Крок 6

    Козячий сир розім’яти та викласти на гарячу пасту з помідорами. Прикрасити блюдо гілочки базиліка.

    Сьогодні ми дізналися як готується Паста із запеченими помідорами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *