Перейти до вмісту
Головна » Поп’єти з рубаним м’ясом

Поп’єти з рубаним м’ясом

    Поп'єти з рубаним м'ясом

    Рецепт “Поп’єти з рубаним м’ясом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Все не так складно, як може здатися, на перший погляд ця страва з французькою назвою, по суті, лише м’ясний пласт з начинкою, обгорнутий тонкою скибочкою бекону або звичайного сала. Але яка подання!

    8 порцій, 1 година

    Інгредієнти

    – 8 порційних шматків свинини (загалом 1,2 кг)
    – 8 тонких скибочок бекону
    – 125 мл бренді
    – 150 г сухофруктів асорті (чорнослив, курага, сушені яблука, груші…)
    – 300 г рубаної свинини
    – Рослинна олія
    – 2 ч. л. рубаної шавлії
    – 1 ч. л. рубаного чебрецю
    – Перець
    – Сіль

    Покроковий процес приготування поп’єти з рубаним м’ясом

    Крок 1

    Рублене м’ясо обсмажувати на невеликій кількості олії до розсипчастості, посолити, поперчити та зняти з вогню.

    Крок 2

    Бренді нагріти, залити гарячим бренді сухофрукти та дати настоятись під кришкою 20 хв. Бренді злити та відставити, сухофрукти перемішати з рубаним м’ясом, додати шавлію та чебрець. Масу добре перемішати, влити трохи бренді та готувати, часто перемішуючи, бл. 10 хв. Масу посолити, поперчити та остудити.

    Крок 3

    Шматки свинини відбити та розпластати на робочій поверхні. Викласти на пласти рубане м’ясо з сухофруктами та, повертаючи краю, сформувати поп’єти – “мішечки” правильної форми. кожен виріб обернути скибочкою бекону та зафіксувати кулінарною ниткою.

    Крок 4

    Духовку нагріти до 180°. Вироби у формі для запікання збризкати маслом, обсмажити до золотистого кольору та запікати в духовці бл. 40 хв, зрідка перевертаючи та поливаючи жиром, що утворився у формі, і бренді, що залишилися.

    Крок 5

    Вироби вийняти з духовки та на 15 хв накрити листом алюмінієвої фольги. Подати гарячими, нарізавши скибочками.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Поп’єти з рубаним м’ясом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *