Перейти до вмісту
Головна » Раклет з картоплею в мундирі

Раклет з картоплею в мундирі

    Раклет з картоплею в мундирі

    Рецепт “Раклет з картоплею в мундирі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 15 хв.

    У 1 порції: 440 ккал, 18 г білків,
    19 г жирів, 45 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 750 г картоплі
    ❯ сіль
    ❯ 500 г сиру, який добре плавиться
    ❯ свіжомелений чорний перець
    ❯ мариновані овочі (перлинна цибуля, качани кукурудзи або будь-які інші

    Покроковий процес приготування раклету

    Крок 1

    Для картоплі в мундирі бульби ретельно вимити щіткою і, не очищаючи шкірку, викласти в каструлю. Залити картоплю холодною водою так, щоб вона покривала бульби на 1 см і довести до кипіння. Воду посолити, зменшити вогонь до мінімуму та варити картоплю бл. 20 хв, поки він стане м’яким. Воду з готового картоплі злити.

    Крок 2

    Відварену картоплю за бажанням очистити. Нарізати бульби половинками та розкласти по порційним тарілкам. Посипати свіжомеленим чорним перцем, при необхідності посолити

    Крок 3

    Сир нарізати товстими скибочками, покласти в раклетницю або сковороду з антипригарним керамічним покриттям та нагріти. У міру розплавлення сиру зіскребти його з поверхні посуду та поливати картоплю

    Крок 4

    Подати до картоплі під сиром мариновані овочі.

    Для раклету радимо вибирати бульби картоплі приблизно одного розміру. Це ситна і нескладна страва напевно припаде до смаку любителям овочів.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Раклет з картоплею в мундирі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *