Рецепт “Салат кукурудзяний з фетою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
6 ПОРЦІЙ, 35 ХВИЛИН
Інгредієнти
❯ 2 великі качани кукурудзи
❯ 8–10 помідорів чері
❯ 150 г консервованої білої квасолі
❯ 1 червона цибулина
❯ 1 великий пучок листових салатів асорті
❯ 125 г фети
❯ 1 авокадо (за бажанням)
❯ 3–4 ст. л. рослинної олії
❯ сік та цедра
❯ 1 лимона
❯ 1 стручок гострого перцю
❯ 1 ст. л. білого винного оцту (або сік 1/4 лайма)
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування салату з фетою
Крок 1
Початки кукурудзи варити у киплячій підсоленій воді 3 хв. Воду злити, качани обсушити. Духовку нагріти до 220 °. Гострий перець вимити, обсушити та дрібно посікти, 2/3 гострого перцю стовкти з цедрою і щіпкою солі та розвести 1 ст. л. олії. Змастити качани приготовленої сумішшю та запікати у духовці 15 хв. З запечених качанів гострим ножем зрізати зерна.
Крок 2
Для соусу сік лимона змішати з 2 ст. л. олії, оцтом, гострим перцем, що залишився і щіпкою солі.
Крок 3
Авокадо, помідори та салати вимити та обсушити, цибулину очистити та нарізати півкільцями. Салати порвати. Авокадо очистити та нарізати скибочками, помідори нарізати половинками. Фету викришити, з консервованої квасолі злити рідина.
Крок 4
Усі підготовлені продукти перемішати у салатнику і полити соусом. Подати зі скибочкою лайма.