Перейти до вмісту
Головна » Салат кукурудзяний з фетою

Салат кукурудзяний з фетою

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Салат кукурудзяний з фетою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    6 ПОРЦІЙ, 35 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    ❯ 2 великі качани кукурудзи
    ❯ 8–10 помідорів чері
    ❯ 150 г консервованої білої квасолі
    ❯ 1 червона цибулина
    ❯ 1 великий пучок листових салатів асорті
    ❯ 125 г фети
    ❯ 1 авокадо (за бажанням)
    ❯ 3–4 ст. л. рослинної олії
    ❯ сік та цедра
    ❯ 1 лимона
    ❯ 1 стручок гострого перцю
    ❯ 1 ст. л. білого винного оцту (або сік 1/4 лайма)
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування салату з фетою

    Крок 1

    Початки кукурудзи варити у киплячій підсоленій воді 3 хв. Воду злити, качани обсушити. Духовку нагріти до 220 °. Гострий перець вимити, обсушити та дрібно посікти, 2/3 гострого перцю стовкти з цедрою і щіпкою солі та розвести 1 ст. л. олії. Змастити качани приготовленої сумішшю та запікати у духовці 15 хв. З запечених качанів гострим ножем зрізати зерна.

    Крок 2

    Для соусу сік лимона змішати з 2 ст. л. олії, оцтом, гострим перцем, що залишився і щіпкою солі.

    Крок 3

    Авокадо, помідори та салати вимити та обсушити, цибулину очистити та нарізати півкільцями. Салати порвати. Авокадо очистити та нарізати скибочками, помідори нарізати половинками. Фету викришити, з консервованої квасолі злити рідина.

    Крок 4

    Усі підготовлені продукти перемішати у салатнику і полити соусом. Подати зі скибочкою лайма.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Салат кукурудзяний з фетою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *