Перейти до вмісту
Головна » Салат з моцарелою та шинкою

Салат з моцарелою та шинкою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Салат з моцарелою та шинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 25 хвилин
    У 1 порції: 510 ккал, 21 г білків,
    33 г жирів, 34 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 6 ст. л. оливкової олії
    ❯ 2-3 ст. л. бальзамічного оцту
    ❯ 1 ст. л. води
    ❯ сіль
    ❯ свіжомелений перець
    ❯ 6 скибочок білого хліба
    ❯ 1 зубчик часнику
    ❯ 360 г салатів асорті (руккола, радиччіо, фризе, айсберг)
    ❯ 400 г помідорів чері (різного кольору)
    ❯ 225 г маленьких кульок моцарели 12 скибочок
    ❯ в’яленої шинки

    Покроковий процес приготування салату з моцарелою

    Крок 1

    Часник очистити та порубати. З хліба зрізати кірку, м’якуш нарізати кубиками, збризкати 1 стіл. ложкою оливкової олії та посипати часником. Нагріти духовку до 180 °. Хліб викласти на вистелений папером для випікання деко і підсушити

    Крок 2

    Листя салатів вимити, обсушити паперовим рушником і порвати невеликими шматочками. Помідори вимити та розрізати на половинки. Кульки моцарели обсушити паперовим рушником.

    Крок 3

    У миску викласти листя салату, помідори та моцарелу. Для соусу 5 стіл. ложок оливкової олії злегка збити з оцтом і водою, додати перець на смак. Полити салат соусом, покласти сухарики та акуратно перемішати. На порційні тарілки із салатом покласти по 3 скибочки шинки.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Салат з моцарелою та шинкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *