Рецепт “Салат з моцарелою та шинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 25 хвилин
У 1 порції: 510 ккал, 21 г білків,
33 г жирів, 34 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 6 ст. л. оливкової олії
❯ 2-3 ст. л. бальзамічного оцту
❯ 1 ст. л. води
❯ сіль
❯ свіжомелений перець
❯ 6 скибочок білого хліба
❯ 1 зубчик часнику
❯ 360 г салатів асорті (руккола, радиччіо, фризе, айсберг)
❯ 400 г помідорів чері (різного кольору)
❯ 225 г маленьких кульок моцарели 12 скибочок
❯ в’яленої шинки
Покроковий процес приготування салату з моцарелою
Крок 1
Часник очистити та порубати. З хліба зрізати кірку, м’якуш нарізати кубиками, збризкати 1 стіл. ложкою оливкової олії та посипати часником. Нагріти духовку до 180 °. Хліб викласти на вистелений папером для випікання деко і підсушити
Крок 2
Листя салатів вимити, обсушити паперовим рушником і порвати невеликими шматочками. Помідори вимити та розрізати на половинки. Кульки моцарели обсушити паперовим рушником.
Крок 3
У миску викласти листя салату, помідори та моцарелу. Для соусу 5 стіл. ложок оливкової олії злегка збити з оцтом і водою, додати перець на смак. Полити салат соусом, покласти сухарики та акуратно перемішати. На порційні тарілки із салатом покласти по 3 скибочки шинки.