Перейти до вмісту
Головна » Сочевичний крем-суп

Сочевичний крем-суп

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Сочевичний крем-суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 8 ПОРЦІЙ:
    ❯ 300 г коралової сочевиці
    ❯ 3 бульби картоплі
    ❯ 2 стебла цибулі-порею (біла частина)
    ❯ 4 цибулини
    ❯ 1 лавровий лист
    ❯ 50 г вершкового масла
    ❯ 1 пучок м’яти
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування сочевичного крем-супу

    Крок 1

    Сочевицю промити на ситі, у каструлі залити 1 л гарячої води, додати лавровий лист і варити до готовності (бл. 1 години). Злегка посолити.

    Крок 2

    Картопля очистити, вимити, нарізати кубиками. Цибулини очистити та порубати. Зелена цибуля ретельно промити та нарізати скибочками.

    Крок 3

    У глибокому сотейнику на гарячому маслі обсмажувати цибулю до прозорість. Закласти картоплю, перемішати, накрити сотейник кришкою і готувати на повільному вогні 7 хв. Влити 400 мл гарячої води, довести до кипіння, посолити, поперчити та готувати під кришкою 15 хв.

    Крок 4

    Суп пюрувати, перемішати з відвареною сочевицею та добре прогріти. Додати сіль та перець на смак.

    Крок 5

    М’яту промити, перебрати, обсушити, листочки з гілочок обірвати та дрібно нарізати

    Крок 6

    Готовий суп розлити за порційними тарілками. На кожну порцію викласти гіркою трохи нарізані м’яти.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сочевичний крем-суп. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *