Перейти до вмісту
Головна » Суп-гуляш із картоплею

Суп-гуляш із картоплею

    Суп-гуляш із картоплею

    Рецепт “Суп-гуляш із картоплею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 год. 30 хв.
    У 1 порції: 280 ккал

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ
    – 700 г м’якоті яловичини
    – 1 ч. л. сушеного майорану
    – 1 ч. л. меленої паприки
    – 2 великі цибулини
    – 4 зубчики часнику
    – 50 г вершкового масла
    – 2 ст. л. томата-пасти
    – 1 ст. л. винного оцту
    – 300 г консервованих очищених помідорів
    – 4 бульби картоплі
    – 2 стручки жовтого та зеленого перцю
    – 1/3 стручка перцю чилі
    – 4 гілочки петрушки
    – сіль
    – мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування супу-гуляшу

    Крок 1

    М’ясо вимити, обсушити та нарізати кубиками. Посипати майораном, паприкою, перемішати та залишити на 10 хв.

    Крок 2

    Цибулю з часником очистити та порубати. У каструлі розпустити олію і підрум’янити цибулю з часником. Додати томат-пасту, влити оцет, 2 ст. л. води та гасити 3 хв. Покласти м’ясо, влити 150 мл гарячої води та гасити 20 хв

    Крок 3

    Консервовані помідори подрібнити у блендері. Додати до м’яса, влити 1,5 л води, довести до кипіння та варити 20 хв.

    Крок 4

    Картоплю очистити, нарізати скибочками. Солодкий перець також нарізати скибочками. Перець чилі порубати, вилучивши насіння. Картопля, солодка перець і перець чилі додати в каструлю до м’яса, варити 15 хв. Посолити і поперчити

    Крок 5

    Петрушку вимити, обсушити та нарізати. Суп розлити по тарілках, у кожну додати зелень та подати на стіл.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп-гуляш із картоплею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *