Рецепт “Суп-гуляш із картоплею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 год. 30 хв.
У 1 порції: 280 ккал
Інгредієнти
НА 4 ПОРЦІЇ
– 700 г м’якоті яловичини
– 1 ч. л. сушеного майорану
– 1 ч. л. меленої паприки
– 2 великі цибулини
– 4 зубчики часнику
– 50 г вершкового масла
– 2 ст. л. томата-пасти
– 1 ст. л. винного оцту
– 300 г консервованих очищених помідорів
– 4 бульби картоплі
– 2 стручки жовтого та зеленого перцю
– 1/3 стручка перцю чилі
– 4 гілочки петрушки
– сіль
– мелений чорний перець
Покроковий процес приготування супу-гуляшу
Крок 1
М’ясо вимити, обсушити та нарізати кубиками. Посипати майораном, паприкою, перемішати та залишити на 10 хв.
Крок 2
Цибулю з часником очистити та порубати. У каструлі розпустити олію і підрум’янити цибулю з часником. Додати томат-пасту, влити оцет, 2 ст. л. води та гасити 3 хв. Покласти м’ясо, влити 150 мл гарячої води та гасити 20 хв
Крок 3
Консервовані помідори подрібнити у блендері. Додати до м’яса, влити 1,5 л води, довести до кипіння та варити 20 хв.
Крок 4
Картоплю очистити, нарізати скибочками. Солодкий перець також нарізати скибочками. Перець чилі порубати, вилучивши насіння. Картопля, солодка перець і перець чилі додати в каструлю до м’яса, варити 15 хв. Посолити і поперчити
Крок 5
Петрушку вимити, обсушити та нарізати. Суп розлити по тарілках, у кожну додати зелень та подати на стіл.