Рецепт “Суп із хлібними галушками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 хвилин
У 1 порції: 300 ккал, 17 г білків,
14 г жирів, 28 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 3 скибочки черствого білого хліба
❯ 3,5 ст. л. розм’якшеного вершкового масла
❯ 150 г обсмаженої шинки
❯ 1 яйце
❯ 1/2 цибулини
❯ мелений чорний перець
❯ сіль
❯ 1 морква
❯ 1 пучок зеленої цибулі
❯ 300 г заморожених овочів асорті
❯ 1 л бульйону
Покроковий процес приготування супу із хлібними галушками
Крок 1
Для кліток хліб, шинку та цибулю помістити у блендер. Додати яйце, 3 стіл. ложки теплої води, 3 стіл. ложки олії та добре подрібнити. Масу посолити, поперчити, сформувати з неї галушки та варити їх у киплячій воді 5 хв.
Крок 2
Моркву та зелену цибулю очистити, вимити, нарізати соломкою та обсмажити у сотейнику на олії, що залишилася. Влити бульйон та готувати 5 хв. Покласти заморожені овочі та варити 7 хв. Суп посолити, поперчити та розлити по
тарілкам. Подати з галушками.