Перейти до вмісту
Головна » Суп із хлібними галушками

Суп із хлібними галушками

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Суп із хлібними галушками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 хвилин
    У 1 порції: 300 ккал, 17 г білків,
    14 г жирів, 28 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 3 скибочки черствого білого хліба
    ❯ 3,5 ст. л. розм’якшеного вершкового масла
    ❯ 150 г обсмаженої шинки
    ❯ 1 яйце
    ❯ 1/2 цибулини
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ сіль
    ❯ 1 морква
    ❯ 1 пучок зеленої цибулі
    ❯ 300 г заморожених овочів асорті
    ❯ 1 л бульйону

    Покроковий процес приготування супу із хлібними галушками

    Крок 1

    Для кліток хліб, шинку та цибулю помістити у блендер. Додати яйце, 3 стіл. ложки теплої води, 3 стіл. ложки олії та добре подрібнити. Масу посолити, поперчити, сформувати з неї галушки та варити їх у киплячій воді 5 хв.

    Крок 2

    Моркву та зелену цибулю очистити, вимити, нарізати соломкою та обсмажити у сотейнику на олії, що залишилася. Влити бульйон та готувати 5 хв. Покласти заморожені овочі та варити 7 хв. Суп посолити, поперчити та розлити по
    тарілкам. Подати з галушками.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп із хлібними галушками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *