Перейти до вмісту
Головна » Свинячі реберця з ананасом

Свинячі реберця з ананасом

    Свинячі реберця з ананасом

    Рецепт “Свинячі реберця з ананасом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    6 порцій, 1 година

    Інгредієнти

    – 1 кг свинячих реберець
    – 4 бульби картоплі
    – 2 ст. л. рідкого меду
    – 4 ст. л. рослинної олії
    – 3 ст. л. ананасового соку
    – 1 ч. л. меленого імбиру
    – 1 стручок червоного солодкого перцю
    – 150 г сметани
    – 2 зубки часнику
    – 1/2 пучка зеленої цибулі
    – Декілька кілець консервованого ананаса
    – Мелений червоний перець
    – Сіль

    Покроковий процес приготування свинячих ребер з ананасом

    Крок 1

    Мед перемішати з 3 ст. л. ананасового соку, додати імбир та 1 ст. л. олії та збити.

    Крок 2

    Реберця розділити на порційні шматки, в мисці обмазати медовою сумішшю, накрити харчовою плівкою та маринувати 15–20 хв.

    Крок 3

    Картоплю очистити, вимити та нарізати скибочками. Солодкий перець, видаляючи плодоніжку з насінням, нарізати соломкою.

    Крок 4

    Промариновані реберця з медовою сумішшю та овочі викласти у форму для запікання, влити 100 мл води, довести до кипіння та готувати на сильному вогні 10 хв.

    Крок 5

    Духовку нагріти до 180 °. До м’яса з овочами додати сметану, поперчити та перемішати. Запікати блюдо 30 хв.
    Додати кільця ананасів і готувати прибл. 10 хв. Перед подачею прикрасити зеленою цибулею.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Свинячі реберця з ананасом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *