Перейти до вмісту
Головна » Свинячі реберця з гарніром

Свинячі реберця з гарніром

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Свинячі реберця з гарніром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    4 ПОРЦІЇ, 1 ГОДИНА 20 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    ❯ 1 кг свинячих реберець
    ❯ 300 г печериць польових
    ❯ 2 ст. л. рідкого меду
    ❯ 4 ст. л. рослинної олії
    ❯ 3 ст. л. соку лимона
    ❯ 1 ч. л. меленого імбиру
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 4 бульби картоплі
    ❯ 1 стручок червоного солодкого перцю
    Для соусу:
    ❯ 150 г сметани
    ❯ 2 зубки часнику
    ❯ сіль
    ❯ мелений червоний перець

    Покроковий процес приготування свинячіх реберць

    Крок 1

    Для маринаду мед перемішати із соком лимона, додати імбир та 1 ст. л. рослинної олії. Реберця промити, обсушити, нарізати порційними шматочками. У мисці залити підготовлені реберця медовою сумішшю, добре перемішати та маринувати за кімнатної температури 15 хв

    Крок 2

    Гриби почистити, промити, обсушити та нарізати скибочками. Цибулину очистити та нарізати півкільцями. Картоплю очистити, вимити, обсушити та нарізати тонкими скибочками. Солодкий перець вимити та, вилучивши плодоніжки
    з насінням, нарізати великими кубиками чи соломкою середньої товщини.

    Крок 3

    Реберця вийняти з маринаду, маринад зберегти. На сковороді на гарячій олії обсмажити реберця до золотистого кольору з усіх боків і перекласти в іншу посуд. На жирі з-під ребер обсмажити по черзі цибулю з грибами, картопля і солодкий перець. Всі овочі злегка посолити та поперчити.

    Крок 4

    Духовку нагріти до 190 °. Для соусу часник очистити, потовкти у ступці та перемішати з маринадом. Влити 2 ст. л.
    води, посолити, поперчити та добре перемішати.

    Крок 5

    У глибоку форму для випікання викласти шарами овочі та влити близько 100мл води. Укласти на овочі реберця і поступово покрити їх соусом. Запікати блюдо 30-35 хв. Подати гарячим зі свіжою зеленню.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Свинячі реберця з гарніром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *