Перейти до вмісту
Головна » Свинина запечена по-кантонськи

Свинина запечена по-кантонськи

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Свинина запечена по-кантонськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 ГОДИНИ + 12–24 ГОДИНИ

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    ❯ 1,2 свинячого черевика зі шкірою
    ❯ 2 ч. л. китайського рисового вина (або сухого хересу)
    ❯ 2 ч. л. солі
    ❯ 1 ч. л. цукру
    ❯ 1/2 ч. л. приправи «П’ять спецій» (кориця, бадьян, сичуаньський перець, гвоздика, насіння фенхелю)
    ❯ 1/4 ч. л. білого перцю
    ❯ 1,5 ч. л. рисового оцту
    ❯ 200 г великої кухонної солі

    Покроковий процес приготування свинини по-кантонськи

    Крок 1

    М’ясо промити та обсушити, викласти на тацю і полити вином, втерти його в м’ясо (не в шкіру). Змішати цукор із 2ч.л. солі, спеціями та білим перцем і добре натерти м’ясо сумішшю.

    Крок 2

    Перевернути м’ясо шкірою вгору і часто наколоти шкіру за допомогою тонкого шампура. Не накриваючи, помістити м’ясо у холодильник на 12-24 год.

    Крок 3

    Духовку нагріти до 180 °. Шкіру натерти оцтом, викласти м’ясо у форму шкірою вгору і засипати товстим шаром солі. Запікати м’ясо 1 год 30 хв.

    Крок 4

    М’ясо вийняти з духовки, шар солі видалити. Викласти м’ясо на решітку, під решітку поставити лист. Увімкнути
    гриль на повну потужність та запікати м’ясо 10–15 хв.

    Крок 5

    Коли шкіра почне пузиритися і стане хрумкою, вийняти м’ясо з духовки та дати йому охолонути за кімнатної температури 15 хв.

    Сьогодні ми дізналися як готується Свинина запечена по-кантонськи. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *