Перейти до вмісту
Головна » Сирний торт з кокосовою стружкою

Сирний торт з кокосовою стружкою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Сирний торт з кокосовою стружкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 40 хвилин
    У 1 порції: 480 ккал, 18 г білків,
    28 г жирів, 39 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 12 порцій
    Для коржів:
    ❯ 150 г вершкового масла
    ❯ 4 яйця
    ❯ 200 г цукру
    ❯ 5 ст. л. кокосової стружки
    ❯ 1 ст. л. тертого кореня імбиру
    ❯ 150 г борошна
    ❯ 1 ч. л. розпушувача
    Для крему:
    ❯ 20 г желатину
    ❯ 2 апельсини
    ❯ 1 ст. л. апельсинового лікеру
    ❯ 5–6 ст. л. цукру
    ❯ 125 мл жирних вершків
    ❯ 750 г сиру
    ❯ 2 ст. л. соку лимона
    Для прикрас:
    ❯ світлий виноград
    ❯ збиті вершки
    ❯ кокосова стружка

    Покроковий процес приготування сирного торту

    Крок 1

    Нагріти духовку до 180 °. Для коржів олію розтопити, дати охолонути. Білки відокремити від жовтків і збити в міцну піну з 2 стіл. ложками цукру. Додати кокосову стружку та імбир, перемішати. Жовтки розтерти з цукром, що залишився. Влити остигле масло і злегка збити. Борошно змішати з розпушувачем і просіяти на жовткову масу. Додати білки та акуратно перемішати. Рознімну форму вистелити папером для випікання, викласти в неї тісто та випікати 25 хв.

    Крок 2

    Приготувати крем. Желатин замочити у 3 стіл. ложках холодної води та дати йому набрякнути. Апельсини вимити,
    очистити від шкірки, м’якуш пюрувати у блендері з лікером та половиною цукру. Набряклий желатин витиснути та розпустити на дуже слабкому вогні, не доводячи кипіння. Ввести желатин в апельсинове пюре. Вершки збити міксером. Сир протерти через сито, щоб не було грудок, і змішати з лимонним соком і цукром, що залишився. Додати фруктове пюре та збиті вершки, перемішати.

    Крок 3

    Остиглий кокосовий бісквіт розрізати на два коржі. На нижній корж викласти апельсиново-сирний крем і накрити другим коржем. Поставити торт у холодильник на 4 год.

    Крок 4

    Виноград вимити, обсушити та обірвати ягоди з гілочок. Верх торта прикрасити ягодами, боки обмазати збитими вершками та обсипати кокосовою стружкою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сирний торт з кокосовою стружкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *