Перейти до вмісту
Головна » Телятина по-японськи

Телятина по-японськи

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Телятина по-японськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ:
    ❯ 700 г філе телятини
    ❯ 6 ст. л. солоного соєвого соусу
    ❯ 50 мл вина мирін
    ❯ 2 молоді цибулини із зеленню
    ❯ 1 ст. л. коричневого цукру
    ❯ 2 ст. л. соку лайма
    ❯ 2 зубки часнику
    ❯ 1 ч. л. свіжонатертого імбиру
    ❯ 2 ст. л. рослинного масла
    ❯ 1 ст. л. білого кунжуту (за бажанням)
    ❯ 2 ст. л. кунжутної олії
    Додатково:
    ❯ листова зелень асорті
    ❯ свіжі овочі
    ❯ грінки з білого хліба

    Покроковий процес приготування телятини по-японськи

    Крок 1

    Часник очистити та придушити широким лезом ножа. Цибулини очистити та нарізати тонкими кільцями.

    Крок 2

    У мисці перемішати соєвий соус і мирин з цукром та соком ломону, додати часник, імбир та нарізану цибулю. Готовий маринад відставити.

    Крок 3

    М’ясо змастити 1 ст. л. рослинного олії, посолити та злегка поперчити. На сковороді нагріти рослинну олію, що залишилася, і обсмажувати м’ясо 1 хв 30 з кожного боку.

    Крок 4

    Обсмажене м’ясо викласти в маринад, накрити миску харчову плівкою і помістити в холодильник на 2 ч. М’ясо кілька разів перевертати та поливати маринадом.

    Крок 5

    М’ясо нарізати тонкими скибочками. Маринад зібрати та використовувати як соус. Посипати м’ясо кунжутом
    (за бажанням), збризкати кунжутним олією.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Телятина по-японськи. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *