Перейти до вмісту
Головна » Вареники з ароматною гречаною кашею

Вареники з ароматною гречаною кашею

    Вареники з ароматною гречаною кашею

    Рецепт “Вареники з ароматною гречаною кашею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    6 порцій, 1 години

    Інгредієнти

    – 200 г гречаної крупи
    – 1 гілочка чебрецю
    – Рослинна олія
    – 1 зубок часнику
    – 2 цибулини + 1 для подачі
    – 1/2 ч. л. цукру
    Для тесту:
    – 500 г борошна
    – 200 мл холодної води
    – 1 яйце
    – Рослинна олія
    – Сіль

    Покроковий процес приготування вареників з гречаною кашею

    Крок 1

    Для тесту борошно просіяти в глибоку миску зі щіпкою солі, вбити яйце. Руки змастити невеликою кількістю рослинної олії та, вливаючи тонким струмком воду, вимісити гладке однорідне тісто. Накрити тісто тканинною серветкою і дати йому відстоятись при кімнатній температурі прибл. 20 хв.

    Крок 2

    Гречану крупу відварити, як описано на пакуванні, додавши неочищений зубок часнику та гілочку чебрецю. З готової каші часник і чебрець видалити. Цибулю очистити, нарізати півкільцями, злегка посолити, присипати цукром та обсмажити на сковороді на невеликому. кількості рослинної олії до золотистого кольору. 3 ст. л. цибулі відкласти для подачі, решту перемішати із гречаною кашею.

    Крок 3

    Тісто тонко розкотити і нарізати кружальцями діаметром прибл. 8 см. Розкласти начинку по кружках і сформувати вареники, щільно защипуючи краї виробів. Варити в киплячій підсоленій воді прибл. 15 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Вареники з ароматною гречаною кашею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *