Перейти до вмісту
Головна » Яблучні мафіни з вівсяним крамблем

Яблучні мафіни з вівсяним крамблем

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Яблучні мафіни з вівсяним крамблем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 12 ВИРОБІВ:
    Для тесту:
    ❯ 300 г борошна
    ❯ 125 г цукру
    ❯ 1 1/2 ч. л. пекарського порошку
    ❯ 2 ч. л. меленої кориці
    ❯ 4 яблука
    ❯ 125 мл молока
    ❯ 1 яйце
    ❯ 125 мл рослинної олії
    ❯ сіль
    Для крамблевої маси:
    ❯ 110 г вівсяних пластівців
    ❯ 75 г вершкового масла
    ❯ 1/2 ч. л. меленої кориці
    ❯ 110 г коричневого цукру

    Покроковий процес приготування яблучних мафінів

    Крок 1

    Духовку нагріти до 180 °. Підготувати 12 форм для маффінів і вставити в них паперові касети.

    Крок 2

    Борошно просіяти з пекарським порошком, корицею та щіпкою солі, додати цукор. Додати охолоджене дрібно рублене масло, яйце, влити молоко і за допомогою міксера перемішати до отримання однорідного тесту

    Крок 3

    Яблука вимити, обсушити, очистити та, вилучивши серцевини з насінням, нарізати дрібними кубиками. Нарізані яблука викласти в тісто, добре перемішати та розкласти за підготовленими формами.

    Крок 4

    Для маски мастила масло охолодити та дрібно порубати. Присипати олію пластівцями, корицею і цукром і руками розім’яти все до отримання крихітної маси

    Крок 5

    Крамблеву масу викласти на тісто у формах і випікати мафіни 25 хв. Готовим мафінам дати охолонути у формах
    мінімум 5 хв. За бажанням прикрасити скибочками свіжого яблука

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Яблучні мафіни з вівсяним крамблем. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *