Перейти до вмісту
Головна » Запечена свинина з картопляними галушками

Запечена свинина з картопляними галушками

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Запечена свинина з картопляними галушками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 години 20 хвилин
    У 1 порції: 770 ккал, 36 г білків,
    31 г жирів, 89 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 6-8 порцій:
    ❯ 1 свинячий окіст без кістки зі шкірою (бл. 1,5 кг)
    ❯ 2 великі цибулини
    ❯ 1 головка часнику
    ❯ мелений кумін
    ❯ 1–2 гілочки розмарину
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 300 мл бульйону

    Покроковий процес приготування запеченої свинини

    Крок 1

    Цибулю очистити та нарізати півкільцями. Головку часнику, не очищаючи, розрізати горизонтально навпіл. Розмарин посікти.

    Крок 2

    М’ясо вимити та, зробивши на шкірі ромбоподібні надрізи, натерти сумішшю із солі, розмарину, меленого чорного перцю та куміну.

    Крок 3

    На дно форми для запікання викласти цибулю та часник. Зверху покласти м’ясо. Влити невелику кількість бульйону та запікати 2 год при 185 °, іноді поливаючи м’ясо бульйоном і соком, що залишився, утворився в час запікання соусом.

    ПОРАДА
    На гарнір можна подати картопляні тефтелі. 750 г сирої картоплі натерти на тертці та перемішати з 250 г борошна, 2 яйця і щіпкою солі. Сформувати тефтелі та варити в окропі воді 15 хв.

    Сьогодні ми дізналися як готується Запечена свинина з картопляними галушками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *