Перейти до вмісту
Головна » Свинина по-баварськи

Свинина по-баварськи

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Свинина по-баварськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 години
    У 1 порції: 850 ккал, 65 г білків,
    45 г жирів, 32 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 2,5 кг просоленого свинячого стегенця на кістки зі шкірою
    ❯ 2 ст. л. бутончиків сушеної гвоздики
    ❯ 200 г абрикосового повидла
    ❯ 50 г меду
    ❯ 150 мл соку апельсина
    ❯ 2 ч. л. солодкої баварської гірчиці

    Покроковий процес приготування свинини по-баварськи

    Крок 1

    Окіст обполоснути, обсушити та викласти шкірою вгору в жароміцну форму з високими бортиками. Накрити форму алюмінієвою фольгою та поставити в нагріту до 220 ° духовку на 1,5 год.

    Крок 2

    Для глазурі мед, гірчицю, сік і повидло змішати та уварювати на слабкому вогні до отримання густої тягучої маси.

    Крок 3

    Помістити окіст на решітку, встановлену на деку. Гострим ножем зрізати шкіру і зробити ромбоподібні надрізи на глибину жирового прошарку. Нашпигувати м’ясо бутончиками гвоздики по центру ромбів. Змастити окіст гарячою
    гірчично-медовою сумішшю та запікати 30 хв, кожні 10 хв змащуючи його цією сумішшю.

    Крок 4

    Глазований окіст вийняти з духовки, накрити фольгою і залишити так на 15 хв. Нарізати скибочками.

    Сьогодні ми дізналися як готується Свинина по-баварськи. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *