Перейти до вмісту
Головна » Стегенця в медовій глазурі

Стегенця в медовій глазурі

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Стегенця в медовій глазурі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година
    У 1 порції: 320 ккал, 36 г білків,
    10 г жирів, 24 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 2 порції:
    ❯ 1 яйце
    ❯ 1/3 склянки кефіру
    ❯ 1/3 розтопленого вершкового масла
    ❯ 1/2 склянки газованої води
    ❯ 1/2 склянки + 1 ст. л. борошна
    ❯ 1 ст. л. цукру
    ❯ 1 ч. л. соди
    ❯ дрібка солі
    ❯ по 150 г сиру та вареної шинки

    Покроковий процес приготування стегон в медовій глазурі

    Крок 1

    Для маринаду соєвий соус змішати у каструлі з медом та оцтом. При постійному помішуванні нагрівати суміш на слабкому вогні, не доводячи до кипіння, до отримання однорідної консистенції. Зняти з вогню, остудити. Часник очистити, подрібнити та разом із меленою паприкою додати в маринад. Курячі стегенця вимити, покласти в миску і залити маринадом. Забрати в холодильник на 4 год.

    Крок 2

    Нагріти духовку до 180 °. Стегенця викласти в глибоку форму для запікання або лист з високими бортами та запікати бл. 35–40 хв до рум’яної скоринки, кожні 10 хв перевертаючи та змащуючи маринадом.

    Крок 3

    Посипати курку насінням кунжуту. Кісточку на гомілки обернути шматочком алюмінієвої фольги, щоб було зручно
    тримати ніжку в руці. Подати на листя салату айсберг

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Стегенця в медовій глазурі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *