Перейти до вмісту
Головна » Стегенця тушковані з овочами

Стегенця тушковані з овочами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Стегенця тушковані з овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 55 хвилин
    У 1 порції: 540 ккал, 59 г білків,
    18 г жирів, 28 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 кг курячих стегенець
    ❯ сіль
    ❯ мелений перець чилі
    ❯ сушений чебрець
    ❯ 3 ст. л. рослинної олії
    ❯ 2 стебла цибулі-порею
    ❯ терта цедра 1/2 лимона
    ❯ 60 мл соку лимона
    ❯ 600 г моркви
    ❯ 200 мл білого вина
    ❯ 100 мл курячого або овочевого бульйону

    Покроковий процес приготування стегон з овочами

    Крок 1

    Стегенця вимити, обсушити паперовим рушником і натерти сіллю, перцем чилі та сушеним чебрецем.

    Крок 2

    У великій сковороді нагріти олію і злегка обсмажити стегенця.

    Крок 3

    Овочі вимити. Білу частину цибулі-порею крупно нарізати. Моркву очистити, нарізати кружальцями та разом із цибулею, цедрою та соком лимона додати до курки. Готувати, помішуючи, 2 хв. Влити вино та бульйон, накрити сковороду кришкою і гасити курячі стегенця з овочами на слабкому вогні 25 хв.

    Сушені листочки чебрецю у меленому вигляді використовуйте для надання аромату стравам з птиці та риби.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Стегенця тушковані з овочами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *