Перейти до вмісту
Головна » Азійський місо-суп

Азійський місо-суп

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Азійський місо-суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 35 хвилин
    У 1 порції: 110 ккал, 6 г білків,
    7 г жирів, 6 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 150 г тофу
    ❯ 2 ст. л. соєвої олії
    ❯ 1 стручок перцю чилі
    ❯ 1 шматочок імбиру (бл. 1 см)
    ❯ 1 очищена цибулина
    ❯ 3 стебла зеленої цибулі
    ❯ 900 мл овочевого бульйону
    ❯ 6 грибів шиїтаке
    ❯ 1,5 ст. л. місо-пасти
    ❯ 200 г вареної гречаної локшини соба

    Покроковий процес приготування місо-супу

    Крок 1

    Перець чилі та обидва види цибулі порубати. Імбир очистити та нарізати тонкими кружальцями. Гриби нарізати невеликими шматочками, тофу – кубиками.

    Крок 2

    Нагріти в сотейнику соєву олію і злегка обсмажити на ньому тофу. Підмішати перець чилі, імбир, обидва види цибулі, гриби та готувати ще 2 хв.

    Крок 3

    Влити бульйон та готувати 5 хв. Підмішати в суп місо-пасту, розведену 100 мл гарячої води. Приправити. Подати з вареною локшиною собу та паростками сої.

    Перед подачею додайте соєву місо-пасту

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Азійський місо-суп. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *