Рецепт “Азійський місо-суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 35 хвилин
У 1 порції: 110 ккал, 6 г білків,
7 г жирів, 6 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 150 г тофу
❯ 2 ст. л. соєвої олії
❯ 1 стручок перцю чилі
❯ 1 шматочок імбиру (бл. 1 см)
❯ 1 очищена цибулина
❯ 3 стебла зеленої цибулі
❯ 900 мл овочевого бульйону
❯ 6 грибів шиїтаке
❯ 1,5 ст. л. місо-пасти
❯ 200 г вареної гречаної локшини соба
Покроковий процес приготування місо-супу
Крок 1
Перець чилі та обидва види цибулі порубати. Імбир очистити та нарізати тонкими кружальцями. Гриби нарізати невеликими шматочками, тофу – кубиками.
Крок 2
Нагріти в сотейнику соєву олію і злегка обсмажити на ньому тофу. Підмішати перець чилі, імбир, обидва види цибулі, гриби та готувати ще 2 хв.
Крок 3
Влити бульйон та готувати 5 хв. Підмішати в суп місо-пасту, розведену 100 мл гарячої води. Приправити. Подати з вареною локшиною собу та паростками сої.
Перед подачею додайте соєву місо-пасту