Перейти до вмісту
Головна » Бігос класичний зі свининою та копченостями

Бігос класичний зі свининою та копченостями

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Бігос класичний зі свининою та копченостями” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 ГОДИНА 20 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 1 середній качан білокачанної капусти
    ❯ 400 г квашеної капусти
    ❯ 400 г свинини
    ❯ 450 г копченостей асорті (грудинка, ковбаски, реберця…)
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 морква
    ❯ 1 ст. л. томатної пасти
    ❯ 1/2 ч. л. кмина
    ❯ 3 ст. л. рослинної олії
    ❯ жменя чорносливу
    ❯ 150 мл білого сухого вина
    ❯ 1 лавровий лист
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування бігоса класичного

    Крок 1

    Копченості нарізати. Цибулину очистити та порубати, очищену моркву натерти на великій тертці. М’ясо нарізати кубиками та обсмажувати в сотейнику на гарячій олії до золотистого кольору. Закласти цибулю і моркву та обсмажувати до м’якості моркви.

    Крок 2

    Додати в сотейник копченості та, помішуючи, обсмажувати 5-7 хв. Покласти томатну пасту, влити вино, додати кмин. Зменшити вогонь до середнього та готувати бл. 10 хв.

    Крок 3

    Чорнослив промити, залити окропом на 10 хв і нарізати. Свіжу капусту тонко нашаткувати та обім’яти, квашену капусту добре віджати. Обидва види капусти закласти у сотейник і перемішати. Зменшити вогонь до мінімуму, покласти лавровий лист, накрити кришкою сотейник і готувати прибл. 30 хв.

    Крок 4

    Додати до капусти чорнослив, страву посолити та поперчити на смак, добре перемішати та прогрівати 10 хв. Бігос подати гарячим.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Бігос класичний зі свининою та копченостями. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *