Рецепт “Бісквітний рулет із мандаринами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 хвилин
У 1 порції: 310 ккал, 4 г білків,
14 г жирів, 16 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
– 180 г молочного або чорного шоколаду
– 2 яєчні жовтки
– 1 яйце
– 1 ст. л. апельсинового лікеру
– 90 г цукру
– 250 мл жирних вершків
– 300 мл соку апельсина
– 4 ст. л. часточок консервованих мандаринів
Покроковий процес приготування бісквітного рулету
Крок 1
Нагріти духовку до 190 °. Жовтки відокремити від білків та збити в пишну масу з цукром. Просіяти на масу какао, перемішати. Білки збити в міцну піну з сіллю та акуратно ввести в жовткову масу. Деко вистелити папером для випікання та змастити олією. Тісто вилити на деко і випікати 7-8 хв. Чистий рушник посипати цукровою пудрою і перевернути на нього випечений бісквітний корж, видалити папір. Згорнути корж у рулет і дати йому охолонути
Крок 2
Вершки збити міксером із загусником. Корж розгорнути та просочити лікером. Поверх коржа викласти збиті вершки та часточки фруктів. Згорнути в рулет