Перейти до вмісту
Головна » Бісквітний торт зі сметанним кремом

Бісквітний торт зі сметанним кремом

    Бісквітний торт зі сметанним кремом

    Рецепт “Бісквітний торт зі сметанним кремом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 4 години
    У 1 порції: 490 ккал

    Інгредієнти

    НА 8 ПОРЦІЙ
    Для тесту:
    – 150 г вершкового масла
    – 5 яєць
    – 200 г цукрового піску
    – 300 г борошна
    – 1 ч. л. розпушувача
    Для крему та прикраси:
    – 500 г злив
    – 200 г ягід
    – 1 пакетик порошку для приготування желе
    – 800 г сметани 30% жирності
    – 200 г цукрового піску

    Покроковий процес приготування бісквітного торту
    Бісквітний торт зі сметанним кремом1

    Крок 1

    Вершкове масло залишити при кімнатній температурі на 30 хв, щоб воно стало м’яким. Потім помістити у чашу міксера і добре збити до отримання пишної маси.

    Бісквітний торт зі сметанним кремом2

    Крок 2

    Окремо збити яйця міксером, поступово додаючи цукровий пісок. Борошно просіяти з розпушувачем, додати яєчну масу та олію. Збити міксером всі разом.

    Бісквітний торт зі сметанним кремом3

    Крок 3

    Духовку нагріти до 180 °. Тісто перелити у форму та випікати 40 хв. Бісквіту дати охолонути та розрізати на 3 пласти. Зі слив видалити кісточки. Ягоди вимити та обсушити. Приготувати желе

    Бісквітний торт зі сметанним кремом4

    Крок 4

    Для крему сметану збити з піском. Промазати коржі та скласти один на одного. Зверху укласти сливи, ягоди, залити приготованим желе та прибрати в холодильник на 3 год.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Бісквітний торт зі сметанним кремом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *