Рецепт “Бісквітний торт зі сметанним кремом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 4 години
У 1 порції: 490 ккал
Інгредієнти
НА 8 ПОРЦІЙ
Для тесту:
– 150 г вершкового масла
– 5 яєць
– 200 г цукрового піску
– 300 г борошна
– 1 ч. л. розпушувача
Для крему та прикраси:
– 500 г злив
– 200 г ягід
– 1 пакетик порошку для приготування желе
– 800 г сметани 30% жирності
– 200 г цукрового піску
Покроковий процес приготування бісквітного торту
Крок 1
Вершкове масло залишити при кімнатній температурі на 30 хв, щоб воно стало м’яким. Потім помістити у чашу міксера і добре збити до отримання пишної маси.
Крок 2
Окремо збити яйця міксером, поступово додаючи цукровий пісок. Борошно просіяти з розпушувачем, додати яєчну масу та олію. Збити міксером всі разом.
Крок 3
Духовку нагріти до 180 °. Тісто перелити у форму та випікати 40 хв. Бісквіту дати охолонути та розрізати на 3 пласти. Зі слив видалити кісточки. Ягоди вимити та обсушити. Приготувати желе
Крок 4
Для крему сметану збити з піском. Промазати коржі та скласти один на одного. Зверху укласти сливи, ягоди, залити приготованим желе та прибрати в холодильник на 3 год.