Перейти до вмісту
Головна » Бургер із копченою рибою

Бургер із копченою рибою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Бургер із копченою рибою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ
    ❯ 2 середніх житніх хлібця
    ❯ 8-12 скибочок копченого лосося
    ❯ 12-16 тонких скибочок копченої білої риби за смаком
    ❯ жменя молодого шпинату та/або крес-салату
    ❯ 1 ст. л. домашнього майонезу
    ❯ 1/2 зубчика часнику
    ❯ сік лимона
    ❯ мелений перець

    Покроковий процес приготування бургера рибою

    Крок 1

    Хлібці розрізати поперек навпіл і кожну половинку розрізати навпіл вздовж. Часник пропустити через прес та перемішати із майонезом. Всі хлібці намазати тонким шаром майонезу з часником по зрізах.

    Крок 2

    Шпинат та/або крес-салат промити, перебрати та обсушити. Підготовлену зелень розподілити на нижніх половинках хлібців.

    Крок 3

    Скибочки лосося згорнути трубочками та викласти на хлібці зі шпинатом. Так само згорнути скибочки білої риби. Рибу збризкати соком лимона та добре поперчити.

    Крок 4

    Накрити половинками сендвічі хлібців та верхніми добре притиснути. Кожен готовий сендвіч загорнути у пергамент.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Бургер із копченою рибою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *