Рецепт “Бургер із копченою рибою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
НА 4 ПОРЦІЇ
❯ 2 середніх житніх хлібця
❯ 8-12 скибочок копченого лосося
❯ 12-16 тонких скибочок копченої білої риби за смаком
❯ жменя молодого шпинату та/або крес-салату
❯ 1 ст. л. домашнього майонезу
❯ 1/2 зубчика часнику
❯ сік лимона
❯ мелений перець
Покроковий процес приготування бургера рибою
Крок 1
Хлібці розрізати поперек навпіл і кожну половинку розрізати навпіл вздовж. Часник пропустити через прес та перемішати із майонезом. Всі хлібці намазати тонким шаром майонезу з часником по зрізах.
Крок 2
Шпинат та/або крес-салат промити, перебрати та обсушити. Підготовлену зелень розподілити на нижніх половинках хлібців.
Крок 3
Скибочки лосося згорнути трубочками та викласти на хлібці зі шпинатом. Так само згорнути скибочки білої риби. Рибу збризкати соком лимона та добре поперчити.
Крок 4
Накрити половинками сендвічі хлібців та верхніми добре притиснути. Кожен готовий сендвіч загорнути у пергамент.