Перейти до вмісту
Головна » Салат з копченою куркою та сальсою

Салат з копченою куркою та сальсою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Салат з копченою куркою та сальсою з манго та папайї” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 15 хвилин
    У 1 порції: 140 ккал, 27 г білків,
    1 г жирів, 8 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 3 жмені листя салату
    ❯ 1 папайя
    ❯ 400 г копченого курячого філе без шкіри
    ❯ сальса з манго та папайї

    Покроковий процес приготування салату з копченою куркою

    Крок 1

    Листя салату обполоснути під холодною проточною водою та обсушити, великі нарвати невеликими шматочками.

    Крок 2

    Папаю розрізати вздовж навпіл і ложкою видалити насіння. М’якуш очистити від шкірки та нарізати тонкими скибочками. Копчене куряче філе також нарізати тонкими скибочками.

    Крок 3

    Разом з папаєю та листям салату розкласти по порційним тарілкам. Додати сальсу з манго та папайї. Добре подати
    до салату фруктовий коктейль.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Салат з копченою куркою та сальсою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *