Перейти до вмісту
Головна » Сальса з манго та папайї

Сальса з манго та папайї

    Лазання з білими грибами

    Рецепт “Сальса з манго та папайї” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 3 години 20 хвилин
    У 1 порції: 70 ккал, 2 г білків,
    0,5 г жирів, 18 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 папайя
    ❯ 1 манго
    ❯ 1 червоний солодкий перець
    ❯ 1 велика червона цибулина
    ❯ 2 гілочки м’яти
    ❯ 1 халапеньо (середньогострий перець чилі)
    ❯ 1 ст. л. соку лимона
    ❯ 2 ст. л. бальзамічного оцту
    ❯ сіль
    ❯ свіжомелений чорний перець

    Покроковий процес приготування сальси з манго та папайї
    Лазання з білими грибами1

    Крок 1

    Папаю розрізати вздовж навпіл і ложкою видалити насіння. М’якуш очистити від шкірки та нарізати кубиками.

    Лазання з білими грибами2

    Крок 2

    Манго розрізати вздовж навпіл і гострим ножем відокремити м’якуш від кісточки. На половинках манго зробити розрізи вздовж і впоперек, залишаючи шкірку цілою. Половинки манго вивернути навиворіт і ложкою або пальцями відокремити м’якуш

    Лазання з білими грибами3

    Крок 3

    Солодкий перець розрізати уздовж навпіл і очистити від насіння. Овочечисткою зрізати шкірку. М’якуш дрібно нарізати. Цибулю очистити та нарізати півкільцями. Халапеньо очистити від насіння та нарізати кільцями.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 4

    М’яту сполоснути, воду струсити, листочки порубати. Змішати із соком лимона та оцтом. Заправити сумішшю овочі та фрукти, перемішати. Помістити у холодильник на 3 год.

    Сьогодні ми дізналися як готується Сальса з манго та папайї. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *