Перейти до вмісту
Головна » Томатна сальса з перцем чилі

Томатна сальса з перцем чилі

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Томатна сальса з перцем чилі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 10 хвилин
    У 1 порції: 70 ккал, 2 г білків,
    4 г жирів, 8 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 2 помідори
    ❯ 1 стручок червоного перцю чилі
    ❯ 1 зубчик часнику
    ❯ 2 ст. л. томата-пасти або томатного пюре
    ❯ свіжий сік 1 лайма
    ❯ 2 ст. л. оливкової олії
    ❯ 2 ст. л. рубаної петрушки
    ❯ сіль

    Покроковий процес приготування томатної сальси

    Крок 1

    Помідори вимити, обсушити та дрібно нарізати. Перець чилі сполоснути та, вилучивши плодоніжку та насіння, порубати. Часник очистити та стовкти. Усі інгредієнти з’єднати. Підмішати томат-пасту та рубану петрушку.
    Додати сік лайма та оливкову олію. Посолити на смак і добре перемішати.

    Сьогодні ми дізналися як готується Томатна сальса з перцем чилі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *