Рецепт “Cуп з фрикадельками та молодою картоплею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година
Інгредієнти
На 4 порції:
– 350 г свинячої вирізки
– 4 гілочки петрушки
– 2 зубчики часнику
– дрібка тертого мускатного горіха
– 1 яйце
– 1 цибулина
– 1 морква
– 2 ст. л. рослинного масла
– 3 бульби молодої картоплі
– 1 стебло селери
– сіль
– мелений чорний перець
Покроковий процес приготування супу з фрикадельками
Крок 1
Свинячу вирізку вимити, добре обсушити паперовим рушником і крупно нарізати. Підготовлене м’ясо двічі пропустити через м’ясорубку з частою решіткою або подрібнити у блендері.
Крок 2
Гілочки петрушки промити, добре обсушити паперовим рушником, листочки обірвати та дрібно порубати. Часник очистити, 1 зубчик стовкти, інший подрібнити.
Крок 3
Половину зелені та товчений часник додати до подрібненої свинини разом із мускатним горіхом, сіллю та меленим чорним перцем. Вбити яйце і добре перемішати.
Крок 4
Цибулину очистити та дрібно нарізати. Моркву очистити, вимити та нарізати тонкою соломкою. У каструлі нагріти олію і злегка підрум’янити цибуля з морквою та подрібненим часником.
Крок 5
У каструлю з овочами влити 2 л гарячої води та довести до кипіння. Картопля та селеру нарізати невеликими скибочками, покласти в каструлю та варити 10 хв. Посолити на смак.
Крок 6
З м’ясної маси сформувати фрикадельки, додати у каструлю до овочів та варити 10 хв. Поперчити на смак. Перед подачею в тарілки із супом покласти зелень, що залишилася.