Перейти до вмісту
Головна » Суп з фрикадельками та молодою картоплею

Суп з фрикадельками та молодою картоплею

    Лазання з білими грибами

    Рецепт “Cуп з фрикадельками та молодою картоплею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    – 350 г свинячої вирізки
    – 4 гілочки петрушки
    – 2 зубчики часнику
    – дрібка тертого мускатного горіха
    – 1 яйце
    – 1 цибулина
    – 1 морква
    – 2 ст. л. рослинного масла
    – 3 бульби молодої картоплі
    – 1 стебло селери
    – сіль
    – мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування супу з фрикадельками
    Лазання з білими грибами1

    Крок 1

    Свинячу вирізку вимити, добре обсушити паперовим рушником і крупно нарізати. Підготовлене м’ясо двічі пропустити через м’ясорубку з частою решіткою або подрібнити у блендері.

    Лазання з білими грибами2

    Крок 2

    Гілочки петрушки промити, добре обсушити паперовим рушником, листочки обірвати та дрібно порубати. Часник очистити, 1 зубчик стовкти, інший подрібнити.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 3

    Половину зелені та товчений часник додати до подрібненої свинини разом із мускатним горіхом, сіллю та меленим чорним перцем. Вбити яйце і добре перемішати.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 4

    Цибулину очистити та дрібно нарізати. Моркву очистити, вимити та нарізати тонкою соломкою. У каструлі нагріти олію і злегка підрум’янити цибуля з морквою та подрібненим часником.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 5

    У каструлю з овочами влити 2 л гарячої води та довести до кипіння. Картопля та селеру нарізати невеликими скибочками, покласти в каструлю та варити 10 хв. Посолити на смак.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 6

    З м’ясної маси сформувати фрикадельки, додати у каструлю до овочів та варити 10 хв. Поперчити на смак. Перед подачею в тарілки із супом покласти зелень, що залишилася.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп з фрикадельками та молодою картоплею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *