Перейти до вмісту
Головна » Десерт з висівками та пластівцями

Десерт з висівками та пластівцями

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Десерт з висівками та пластівцями” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 25 хвилин
    У 1 порції: 410 ккал, 34 г білків,
    15 г жирів, 34 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 600 г дієтичного сиру
    ❯ 200 г нежирної сметани
    ❯ 2 ч. л. порошку какао
    ❯ щіпка порошку стевії
    ❯ кілька крапель ванільного екстракту
    ❯ 1 ч. л. соку лимона
    ❯ щіпка меленої кориці
    ❯ 90 г гречаних пластівців
    ❯ 20 г пшеничних висівок
    ❯ 200 г яблук несолодких сортів
    ❯ 20 г рубаного фундука

    Покроковий процес приготування десерту з висівками

    Крок 1

    Для крему за допомогою блендера сир розтирати зі сметаною, какао та стевією до одержання однорідної маси. Додати ванільний екстракт та сік лимона.

    Крок 2

    Гречані пластівці та пшеничні висівки з’єднати в мисці, залити невеликим кількістю гарячої води та дати настоятися, накривши посуд кришкою.

    Крок 3

    Яблука очистити та, вирізавши серцевину, натерти на тертці. Перемішати з корицею, пластівцями та висівками,
    розкласти по десертних чашках. Зверху викласти крем і посипати фундуком.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Десерт з висівками та пластівцями. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *