Рецепт “Десерт з висівками та пластівцями” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 25 хвилин
У 1 порції: 410 ккал, 34 г білків,
15 г жирів, 34 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 600 г дієтичного сиру
❯ 200 г нежирної сметани
❯ 2 ч. л. порошку какао
❯ щіпка порошку стевії
❯ кілька крапель ванільного екстракту
❯ 1 ч. л. соку лимона
❯ щіпка меленої кориці
❯ 90 г гречаних пластівців
❯ 20 г пшеничних висівок
❯ 200 г яблук несолодких сортів
❯ 20 г рубаного фундука
Покроковий процес приготування десерту з висівками
Крок 1
Для крему за допомогою блендера сир розтирати зі сметаною, какао та стевією до одержання однорідної маси. Додати ванільний екстракт та сік лимона.
Крок 2
Гречані пластівці та пшеничні висівки з’єднати в мисці, залити невеликим кількістю гарячої води та дати настоятися, накривши посуд кришкою.
Крок 3
Яблука очистити та, вирізавши серцевину, натерти на тертці. Перемішати з корицею, пластівцями та висівками,
розкласти по десертних чашках. Зверху викласти крем і посипати фундуком.