Перейти до вмісту
Головна » Фокачча з оливками

Фокачча з оливками

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Фокачча з оливками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 ГОДИНИ

    Інгредієнти

    НА 12 ВИРОБІВ:
    ❯ 500 г борошна
    ❯ 10 г свіжих пекарських дріжджів
    ❯ 7 г солі
    ❯ 150 г оливок
    ❯ 50 мл оливкової олії + 2 ст. л.
    ❯ 1 ст. л. сушеної материнки

    Покроковий процес приготування фокаччі

    Крок 1

    Дріжджі скришити та в мисці залити 300 мл теплої води на 10 хв. Просіяти на рідину борошно із сіллю, влити 2 ст. л. оливкової олії та руками вимісити однорідне, трохи липке тісто.

    Крок 2

    Кісточки з оливок видалити, оливки нарізати та вмісити у тісто. Накрити тісто тканинною серветкою і залишити підходити у теплому місці без протягів.

    Крок 3

    Тісто розділити на 12 частин і кожну руками розтягнути у круглий пласт завтовшки прибл. 1 см. Накрити вироби тканинною серветкою та залишити підходити у теплому місці ще на 30 хв.

    Крок 4

    Розбовтати 50 мл оливкової олії з 50 мл води. В кожному Вироби зробити кілька отворів і влити в них суміш. Залишити підходити ще на 20 хв.

    Крок 5

    Духовку нагріти до 200 °. Посипати фокачу материнкою, випікати 20 хв, поки вона добре підрум’яниться. Готовій фокачі дати охолонути.

    Сьогодні ми дізналися як готується Фокачча з оливками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *