Перейти до вмісту
Головна » Французький десерт крем-брюле

Французький десерт крем-брюле

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Французький десерт крем-брюле” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 10 хвилин
    У 1 порції: 520 ккал, 14 г білків,
    8 г жирів, 99 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 1 яйце
    ❯ 3 жовтки
    ❯ 1–2 ст. л. цукру
    ❯ 1 пакетик ванільного цукру
    ❯ 500 мл вершків (прибл. 30 %)
    ❯ 2 ст. л апельсинового лікеру

    Покроковий процес приготування крем-брюле

    Крок 1

    Вершки нагріти, не доводячи кипіння. У глибокій мисці яйце і жовтки розтерти з двома видами цукру і тонким струмком, помішуючи, вливати гарячі вершки. Додати до яєчно-вершкової маси апельсиновий лікер і акуратно перемішати.

    Крок 2

    Масу розлити за порційними вогнетривким формочкам і встановити їх на вистелений щільною тканинною серветкою лист з високими бортиками. Влити на лист гарячу воду так, щоб форми були занурені у воду до половини. Запікати крем-брюле в духовці 30 хв при 170 °. Готовому крему дати охолонути. Перед подачею на стіл посипати коричневим цукром і помістити під гриль духовки на 3-5 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Французький десерт крем-брюле. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *