Рецепт “Гречка з песто” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Навіть якщо ви не дуже любите корисну гречку до утримання рекомендую їй дати другий шанс і скуштувати з песто!
Це дуже просте, але неочевидне поєднання і це правда смачно.
Калорії 437
Білки 15
Жири 24
Вуглеводи 43
Інгредієнти
– 60 г гречаної крупи
– 4 ч. л. соусу песто готового
– 30 г моцарели в кульках
– 60 г помідор черрі
– сіль на смак
Покроковий процес приготування гречки з песто
Крок 1
Гречку промийте та залийте на ніч гарячою водою 1:2. Вранці просто поставте в мікрохвильову піч на 1 хвилину°
Крок 2
Помідори помийте і розріжте навпіл кульки, моцарелу теж навпіл
Крок 3
Готову гречку змішайте з песто, щоб соус розподілився рівномірно при
необхідності додайте сіль на смак, бо песто і так солоний поверх
виловіть моцарелу та чері.