Рецепт “Холодний огірковий суп на йогурті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 ХВИЛИН + 24 ГОДИНИ
Інгредієнти
На 6 порцій:
❯ 4 салатні огірки
❯ 450 мл натурального йогурту
❯ 3 ст. л. соку лимона
❯ 1 цибулина шалота
❯ 1 зубок часнику
❯ 1 пучок кропу
❯ 1/2 пучка петрушки
❯ 2 ст. л. листків естрагону
❯ 150 мл рослинної олії
❯ сіль
❯ перець
Для подачі:
❯ 1 пучок зеленої цибулі
❯ 2 варені яйця
Покроковий процес приготування огіркового супу
Крок 1
Огірки вимити, обсушити та нарізати скибочками. Цибулину та часник очистити та дрібно нарізати. Петрушку та кріп промити, перебрати, обсушити та порубати.
Крок 2
Підготовлені овочі перемішати у великій мисці або каструлі, додати естрагон, посолити та поперчити, влити лимонний сік і добре перемішати.
Крок 3
В окремому посуді йогурт розбовтати з рослинною олією, залити овочі та дуже добре перемішати. Суп добре охолодити.
Крок 4
Зелену цибулю для подачі промити, перебрати та дрібно нарізати. Яйця очистити та нарізати четвертинками.
Суп розлити по тарілках, посипати зеленню, на кожну порцію покласти 2 четвертинки яйця.