Перейти до вмісту
Головна » Холодний огірковий суп на йогурті

Холодний огірковий суп на йогурті

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Холодний огірковий суп на йогурті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 ХВИЛИН + 24 ГОДИНИ

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 4 салатні огірки
    ❯ 450 мл натурального йогурту
    ❯ 3 ст. л. соку лимона
    ❯ 1 цибулина шалота
    ❯ 1 зубок часнику
    ❯ 1 пучок кропу
    ❯ 1/2 пучка петрушки
    ❯ 2 ст. л. листків естрагону
    ❯ 150 мл рослинної олії
    ❯ сіль
    ❯ перець
    Для подачі:
    ❯ 1 пучок зеленої цибулі
    ❯ 2 варені яйця

    Покроковий процес приготування огіркового супу

    Крок 1

    Огірки вимити, обсушити та нарізати скибочками. Цибулину та часник очистити та дрібно нарізати. Петрушку та кріп промити, перебрати, обсушити та порубати.

    Крок 2

    Підготовлені овочі перемішати у великій мисці або каструлі, додати естрагон, посолити та поперчити, влити лимонний сік і добре перемішати.

    Крок 3

    В окремому посуді йогурт розбовтати з рослинною олією, залити овочі та дуже добре перемішати. Суп добре охолодити.

    Крок 4

    Зелену цибулю для подачі промити, перебрати та дрібно нарізати. Яйця очистити та нарізати четвертинками.
    Суп розлити по тарілках, посипати зеленню, на кожну порцію покласти 2 четвертинки яйця.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Холодний огірковий суп на йогурті. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *