Рецепт “Каннеллоні зі шпинатом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 50 хвилин
У 1 порції: 220 ккал
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 300 г замороженої броколі
❯ 1 стручок жовтого солодкого перцю
❯ 400 г філе лосося
❯ 130 г моцарелли
❯ 4 ст. л. оливкової олії
❯ 200 г м’якого сиру
❯ сік та цедра 1/2 лимона
❯ 4 яйця
❯ 350 г борошна
❯ 1 ч. л. розпушувача
❯ 200 мл вершків (20%)
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Покроковий процес приготування каннеллоні
Крок 1
Для начинки часник та цибулю очистити, порубати. Потім, помішуючи, злегка підрум’янити овочі в сковороді на олії. Бекон нарізати дрібними кубиками, додати до цибулі з часником та смажити протягом 5 хв.
Крок 2
Шпинат вимити, обсушити та нарізати смужками. Додати до овочів з беконом, посипати мускатним горіхом та тушкувати на середньому вогні 5 хв. Підмішати рикотту, посолити та поперчити. Дати охолонути.
Крок 3
Духовку нагріти до 180 °. Каннеллоні наповнити начинкою, що вийшла. Моцарелу нарізати маленькими скибочками та розподілити зверху. Запікати 25 хв.