Перейти до вмісту
Головна » Каннеллоні зі шпинатом

Каннеллоні зі шпинатом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Каннеллоні зі шпинатом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 50 хвилин
    У 1 порції: 220 ккал

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 300 г замороженої броколі
    ❯ 1 стручок жовтого солодкого перцю
    ❯ 400 г філе лосося
    ❯ 130 г моцарелли
    ❯ 4 ст. л. оливкової олії
    ❯ 200 г м’якого сиру
    ❯ сік та цедра 1/2 лимона
    ❯ 4 яйця
    ❯ 350 г борошна
    ❯ 1 ч. л. розпушувача
    ❯ 200 мл вершків (20%)
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування каннеллоні

    Крок 1

    Для начинки часник та цибулю очистити, порубати. Потім, помішуючи, злегка підрум’янити овочі в сковороді на олії. Бекон нарізати дрібними кубиками, додати до цибулі з часником та смажити протягом 5 хв.

    Крок 2

    Шпинат вимити, обсушити та нарізати смужками. Додати до овочів з беконом, посипати мускатним горіхом та тушкувати на середньому вогні 5 хв. Підмішати рикотту, посолити та поперчити. Дати охолонути.

    Крок 3

    Духовку нагріти до 180 °. Каннеллоні наповнити начинкою, що вийшла. Моцарелу нарізати маленькими скибочками та розподілити зверху. Запікати 25 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Каннеллоні зі шпинатом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *