Перейти до вмісту
Головна » Капустяні оладки з соусом

Капустяні оладки з соусом

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Капустяні оладки з соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 500 г білокачанної капусти
    ❯ 2 стебла зеленої цибулі
    ❯ 4 яйця
    ❯ 1 ст. л. соєвого соусу
    ❯ 1 ст. л. рослинної олії
    ❯ 200 г борошна
    ❯ сіль
    ❯ рослинна олія для смаження
    Для соусу:
    ❯ 200 мл рослинної олії
    ❯ 1 жовток
    ❯ 1/2 ст. л. гірчиці
    ❯ 2 ст. л. соку лимона
    ❯ сіль
    ❯ гострий перець
    ❯ паприка

    Покроковий процес приготування капустяних оладків

    Крок 1

    Капусту та зелену цибулю промити та обсушити, цибулю дрібно нарізати, капусту тонко нашаткувати та руками обім’яти зі щіпкою солі.

    Крок 2

    У мисці змішати яйця з 1 ст. л. рослинної олії та соєвим соусом, додати трохи солі та порціями підмішати борошно. Додати капусту і цибулю і добре перемішати.

    Крок 3

    На сковороді нагріти невелику кількість олії та порційно обсмажити оладки, відсаджуючи за 1 ст. л. капустяного тіста.

    Крок 4

    Для соусу жовток розтерти з гірчицею та соком лимона і, вливаючи тонким струмком рослинну олію, збити до консистенції сметани. Додати сіль, гострий перець та паприку на смак. Готові оладки подати із соусом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Капустяні оладки з соусом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *