Перейти до вмісту
Головна » Касулет з качкою

Касулет з качкою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Касулет з качкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 6–8 ПОРЦІЙ
    ❯ 600 г сухої квасолі
    ❯ 900 г м’якоті свинини
    ❯ 150 г свинячої грудинки
    ❯ 200 г в’яленої ковбаси
    ❯ 1 невелика свиняча ковбаска для смаження
    ❯ 3 готові качині ніжки
    ❯ шматок свинячої шкіри
    ❯ 1 пучок запашних трав
    ❯ 2 цибулини + 1/2
    ❯ 1 бутон гвоздики
    ❯ 2 моркви
    ❯ 4 зубчики часнику
    ❯ 6 ст. л. гусячого жиру
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування касулета

    Крок 1

    Квасолю залити холодною водою 1:3 на 12 год. квасолю промити, залити чистою водою, довести до кипіння, відкинути на друшляк та обдати холодною водою.

    Крок 2

    Часник та 2 цибулини очистити, дрібно нарізати та обсмажувати на сковороді на 2 ст. л. гусячого жиру 5 хв. Половину цибулини очистити та встромити в неї бутон гвоздики. Моркву очистити та нарізати поздовжніми четвертинками.

    Крок 3

    Дно сотейника вистелити свинячою шкірою. Викласти в сотейник квасолю, часник та всю цибулю, моркву, пучок запашних трав. Залити водою до краю посуду, довести кипіння та готувати під кришкою на повільному вогні 1 год
    30 хв. Посолити та поперчити до смаку.

    Крок 4

    Ковбаску для смаження часто наколоти вилкою, ковбасу нарізати кружальцями завтовшки прибл. 1 см. Підготовлені ковбаси обсмажити на 2 ст. л. жиру до золотистого кольори та перекласти в інший посуд. Ковбаску для смаження нарізати товстими шматочками.

    Крок 5

    Свинину нарізати невеликими шматками та обсмажити на жирі, що залишився, до золотистого кольору. Качині ніжки викласти на гарячу сковороду та готувати, поки не розтопиться весь жир. Ніжки перекласти в іншу посуд, жир зібрати та використовувати для приготування інших страв. Грудинку нарізати тонкими шматочками та обсмажувати на сковороді без жиру до кришталю.

    Крок 6

    У сотейник до квасолі викласти всі м’ясні продукти, при необхідності долити трохи води. Накрити сотейник кришкою та готувати касулет на повільному вогні 4 ч. Посолити та поперчити до смаку. Подати гарячим.

    НА ЗАМІТКУ
    Пучок запашних трав складається з лаврового листа, 2 гілочок петрушки, 1 гілочки розмарину, 1 черешка селери, 1 листа цибулі-порею.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Касулет з качкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *