Перейти до вмісту
Головна » Кекс мед-шоколад із апельсиновим джемом

Кекс мед-шоколад із апельсиновим джемом

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Кекс мед-шоколад із апельсиновим джемом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 ГОДИНИ

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    ❯ по 150 г чорного шоколаду, меду та вершкового масла
    ❯ 6 яєць
    ❯ сіль
    ❯ 200 г борошна
    ❯ 2 ст. л. какао
    ❯ 1 ч. л. розпушувача
    ❯ 1 ст. л. коньяку
    ❯ 150 г апельсинового джему
    ❯ цукрова пудра

    Покроковий процес приготування кекса із апельсиновим джемом

    Крок 1

    Духовку нагріти до 190 º. Форму для кексу вистелити пергаментом. Білки відокремити від жовтків. Збити білки зі щіпкою солі. Шоколад розтопити та збити з олією, медом та жовтками. Підмішати борошно з розпушувачем та ввести білки.

    Крок 2

    Викласти тісто у форму і випікати 1 год. Дати кексу охолонути у формі, перевернути його на блюдо та розрізати вздовж на 3 пласти. Джем збити з коньяком, промазати пласти та зібрати виріб. Посипати цукровою пудрою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Кекс мед-шоколад із апельсиновим джемом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *