Рецепт “Кекс мед-шоколад із апельсиновим джемом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 ГОДИНИ
Інгредієнти
На 8 порцій:
❯ по 150 г чорного шоколаду, меду та вершкового масла
❯ 6 яєць
❯ сіль
❯ 200 г борошна
❯ 2 ст. л. какао
❯ 1 ч. л. розпушувача
❯ 1 ст. л. коньяку
❯ 150 г апельсинового джему
❯ цукрова пудра
Покроковий процес приготування кекса із апельсиновим джемом
Крок 1
Духовку нагріти до 190 º. Форму для кексу вистелити пергаментом. Білки відокремити від жовтків. Збити білки зі щіпкою солі. Шоколад розтопити та збити з олією, медом та жовтками. Підмішати борошно з розпушувачем та ввести білки.
Крок 2
Викласти тісто у форму і випікати 1 год. Дати кексу охолонути у формі, перевернути його на блюдо та розрізати вздовж на 3 пласти. Джем збити з коньяком, промазати пласти та зібрати виріб. Посипати цукровою пудрою.