Перейти до вмісту
Головна » Класичний медовик

Класичний медовик

    Лазання з білими грибами

    Рецепт “Класичний медовик” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 5 годин

    Інгредієнти

    На 8 порції:
    – 4 яйця
    – 360 г цукру
    – 50 г вершкового масла
    – 2 ст. л. меду
    – 1 ч. л. соди
    – 650 г борошна
    – 800 г сметани 30% жирності

    Покроковий процес приготування класичного медовика
    Лазання з білими грибами1

    Крок 1

    Яйця збити зі 180 г цукру і м’яким маслом. На гарячій водяній бані розпустити мед із содою, додати яєчну суміш і, помішуючи, прогрівати протягом 5 хв. Дати охолонути.

    Лазання з білими грибами2

    Крок 2

    У медову суміш додати борошно і замісити тісто. Розділити його на частини, кожну тонко розкотити та спекти приблизно 8-10 коржів (по 3 хв за кожен). Вирізати кола.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 3

    Сметану збити з цукром, що залишився. Кремом, що вийшов, прошарувати коржі та залишити при кімнатній
    температурі на 3 год. у холодильник ще на 2 год.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Класичний медовик. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *