Перейти до вмісту
Головна » Коул-слоу з редькою

Коул-слоу з редькою

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Коул-слоу з редькою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ по 1/4 качана червоної та білокачанної капусти
    ❯ 2 помідори
    ❯ 2 стручки солодкого перцю
    ❯ 1 пучок редиски
    ❯ 1/2 стебла цибулі порію (біла частина)
    ❯ 1 молода цибулина із зеленню
    ❯ 2 ст. л. рубаної зелені асорті
    ❯ сік 1/2 лимона
    ❯ сіль
    ❯ рослинна олія

    Покроковий процес приготування коул-слоу

    Крок 1

    Цибулю-порей очистити, дуже ретельно промити, обсушити та нарізати тонкими кільцями. Молоду цибулину очистити, промити, обсушити та порубати.

    Крок 2

    Обидва види капусти тонко нашаткувати та у глибокій мисці обім’яти з щіпкою солі. Додати до капусти обидва виду цибулі і дуже добре перемішати.

    Крок 3

    Помідори, перець і редис промити та обсушити. Помідори нарізати скибочками, перець, вилучивши плодоніжку, нарізати тонкою соломкою. Редиску нарізати так само.

    Крок 4

    Підготовлені перець і редис перемішати з капустою. 4 ст. л. рослинної олії перемішати з рубаною зеленню та соком лимона, злегка посолити та дуже добре розім’яти маточкою. Полити сумішшю салат та перемішати. Помідори використовувати як прикраса блюда.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Коул-слоу з редькою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *