Рецепт “Коул-слоу з редькою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ по 1/4 качана червоної та білокачанної капусти
❯ 2 помідори
❯ 2 стручки солодкого перцю
❯ 1 пучок редиски
❯ 1/2 стебла цибулі порію (біла частина)
❯ 1 молода цибулина із зеленню
❯ 2 ст. л. рубаної зелені асорті
❯ сік 1/2 лимона
❯ сіль
❯ рослинна олія
Покроковий процес приготування коул-слоу
Крок 1
Цибулю-порей очистити, дуже ретельно промити, обсушити та нарізати тонкими кільцями. Молоду цибулину очистити, промити, обсушити та порубати.
Крок 2
Обидва види капусти тонко нашаткувати та у глибокій мисці обім’яти з щіпкою солі. Додати до капусти обидва виду цибулі і дуже добре перемішати.
Крок 3
Помідори, перець і редис промити та обсушити. Помідори нарізати скибочками, перець, вилучивши плодоніжку, нарізати тонкою соломкою. Редиску нарізати так само.
Крок 4
Підготовлені перець і редис перемішати з капустою. 4 ст. л. рослинної олії перемішати з рубаною зеленню та соком лимона, злегка посолити та дуже добре розім’яти маточкою. Полити сумішшю салат та перемішати. Помідори використовувати як прикраса блюда.