Рецепт “Крем-суп з печериць” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
НА 6 ПОРЦІЙ:
❯ 700 г печериць
❯ 1 цибулина
❯ 1 черешок селери
❯ 50 г вершкового масла
❯ 1,25 л курячого бульйону
❯ 60 г довгозерного рису
❯ 2 ст. л. рослинного масла
❯ 125 мл вершків
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування крем-супа
Крок 1
Гриби почистити, промити, обсушити та нарізати четвертинками. Цибулину очистити та порубати. Селера промити, обсушити та нарізати скибочками.
Крок 2
У глибокому сотейнику на гарячому вершковому маслі обсмажувати гриби, поки з них не випарується більшість вологи. Покласти цибулю і селеру, влити рослинну олію та готувати до прозорості цибулі. Всипати рис і обсмажувати його, помішуючи кілька хвилин.
Крок 3
Влити в бульйон сотейник, довести до кипіння та готувати під кришкою на середньому вогні бл. 20 хв.
Крок 4
За допомогою занурювального блендера подрібнити суп у пюре, вливаючи вершки, посолити і поперчити по
смаку. Прогріти суп на середньому вогні, не доводячи до кипіння, та розлити по порційним тарілкам. За бажанням
посипати зеленню.