Перейти до вмісту
Головна » Крем-суп з печериць

Крем-суп з печериць

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Крем-суп з печериць” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 6 ПОРЦІЙ:
    ❯ 700 г печериць
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 черешок селери
    ❯ 50 г вершкового масла
    ❯ 1,25 л курячого бульйону
    ❯ 60 г довгозерного рису
    ❯ 2 ст. л. рослинного масла
    ❯ 125 мл вершків
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування крем-супа

    Крок 1

    Гриби почистити, промити, обсушити та нарізати четвертинками. Цибулину очистити та порубати. Селера промити, обсушити та нарізати скибочками.

    Крок 2

    У глибокому сотейнику на гарячому вершковому маслі обсмажувати гриби, поки з них не випарується більшість вологи. Покласти цибулю і селеру, влити рослинну олію та готувати до прозорості цибулі. Всипати рис і обсмажувати його, помішуючи кілька хвилин.

    Крок 3

    Влити в бульйон сотейник, довести до кипіння та готувати під кришкою на середньому вогні бл. 20 хв.

    Крок 4

    За допомогою занурювального блендера подрібнити суп у пюре, вливаючи вершки, посолити і поперчити по
    смаку. Прогріти суп на середньому вогні, не доводячи до кипіння, та розлити по порційним тарілкам. За бажанням
    посипати зеленню.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Крем-суп з печериць. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *