Перейти до вмісту
Головна » Круглі цукіні із вершковою начинкою

Круглі цукіні із вершковою начинкою

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Круглі цукіні із вершковою начинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 ГОДИНА

    Інгредієнти

    На 8 порції:
    ❯ 8 круглих цукіні
    ❯ 8 тонких скибочок копченої грудинки
    ❯ 150 мл жирних вершків
    ❯ 200 г тертого сиру
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ 8 листків шавлії
    ❯ 2 ст. л. панірувальних сухарів
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування цукіні із начинкою

    Крок 1

    Духовку нагріти до 180 °. Цибулину очистити та порубати. Цукіні вимити, обсушити, у кожного зрізати верхівку і вибрати м’якуш, залишивши стінки завтовшки до 1 см. М’якуш порубати. Грудинку нарізати тонкими смужками.

    Крок 2

    На сковороді на гарячій олії обсмажувати грудинку, цибулю та обраний м’якуш бл. 7 хв. Додати в масу сухарі, тертий сир, влити вершки та добре перемішати. Масу довести до кипіння і, перемішуючи, готувати 5 хв. Посолити та поперчити до смаку.

    Крок 3

    Духовку нагріти до 190 °. Підготувати форму для запікання. Цукіні всередині трохи посолити та поперчити, разом із кришечками натерти олією. Всередину кожного цукіні покласти лист шавлії.

    Крок 4

    Наповнити цукіні начинкою, поставити у форму та накрити кришечками. Запікати 40 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Круглі цукіні із вершковою начинкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *