Рецепт “Кулеб’яка з листкового тіста” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 ГОДИНА 10 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 500 г філе горбуші
❯ 500 г готового листкового тіста
❯ 200 г шпинату
❯ 2 варені яйця
❯ 1 сире яйце
❯ 4 ст. л. вершків
❯ 1 цибулина
❯ 1 ч. л. соку лимона
❯ сіль
❯ перець
❯ рослинна олія
Покроковий процес приготування кулеб’які
Крок 1
Шпинат промити, перебрати та обсушити. Цибулину очистити, нарізати півкільцями та обсмажити на олії до золотистого кольору. Додати шпинат і готувати, поки листя не опаде.
Крок 2
Половину риби нарізати кубиками та в мисці збризкати соком лимона. Решту риби подрібнити за допомогою блендера, влити вершки та добре збити.
Крок 3
Варені яйця розім’яти виделкою. Посолити та поперчити.
Крок 4
Тісто розкотити в пласт завтовшки 5 мм і намазати його рибною масою. Викласти нарізану кубиками рибу, шпинат із цибулею та яйця і згорнути у щільний рулет.
Крок 5
Духовку нагріти до 200 °. Рулет перекласти на вистелений пергаментом лист, змастити сирим яйцем і випікати
бл. 40 хв.