Перейти до вмісту
Головна » Кулеб’яка з листкового тіста

Кулеб’яка з листкового тіста

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Кулеб’яка з листкового тіста” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 ГОДИНА 10 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 500 г філе горбуші
    ❯ 500 г готового листкового тіста
    ❯ 200 г шпинату
    ❯ 2 варені яйця
    ❯ 1 сире яйце
    ❯ 4 ст. л. вершків
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 ч. л. соку лимона
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ рослинна олія

    Покроковий процес приготування кулеб’які

    Крок 1

    Шпинат промити, перебрати та обсушити. Цибулину очистити, нарізати півкільцями та обсмажити на олії до золотистого кольору. Додати шпинат і готувати, поки листя не опаде.

    Крок 2

    Половину риби нарізати кубиками та в мисці збризкати соком лимона. Решту риби подрібнити за допомогою блендера, влити вершки та добре збити.

    Крок 3

    Варені яйця розім’яти виделкою. Посолити та поперчити.

    Крок 4

    Тісто розкотити в пласт завтовшки 5 мм і намазати його рибною масою. Викласти нарізану кубиками рибу, шпинат із цибулею та яйця і згорнути у щільний рулет.

    Крок 5

    Духовку нагріти до 200 °. Рулет перекласти на вистелений пергаментом лист, змастити сирим яйцем і випікати
    бл. 40 хв.

    Сьогодні ми дізналися як готується Кулеб’яка з листкового тіста. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *